Η αποστολή του Hotel είναι να παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους επισκέπτες του, παρέχοντας πρωτοποριακές θεραπείες και συνεχή ερευνά σχετικά με την φύση του ύπνου και τις διαταραχές του.

Το όραμα του Hotel: Προσπαθεί να ηγηθεί σε παγκόσμια κλίμακα στο πεδίο έρευνας σε ζητήματα ύπνου με μεγάλη εμπειρία στην φιλοξενία, τα κλινικά αποτελέσματα και την έρευνα. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους καλεσμένους αυτογνωσία, η οποία σταδιακά θα τους χαρίσει έναν γαλήνιο ύπνο.

Το Hotel ιδρύθηκε το 1987 στο Λονδίνο. Σήμερα περήφανα αριθμεί 53 Hotel σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες στον κόσμο ενώ από Νοέμβριο του 2015 το νέο μας κτίριο θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους επισκέπτες του και στην Αθήνα.

Το Hotel ξεκίνησε από το όραμα μιας ομάδας ειδικευμένου ιατρικού προσωπικού οι οποίοι δανείστηκαν τακτικές θεραπείας από την στρατιωτική ιατρική, πιστεύοντας στη στενή συνεργασία ειδικών από διαφορετικούς τομείς, που σκέφτονται και εργάζονται ως μονάδα. Σήμερα, η βασική ομάδα του Hotel έχει αναπτύξει τις μεθόδους του, ενσωματώνοντας τις αρχές της διεπιστημονικής έρευνας και εντάσσοντας πεδία όπως η τέχνη, το design, οι νέες τεχνολογίες, οι εναλλακτικές και συμπληρωματικές θεραπείες. Αυτού του είδους η συνεργασία και το κοινό όραμα έχουν καλλιεργήσει μέσα από την εμπειρία μας την αριστεία στην φροντίδα των καλεσμένων μας και τη θεραπεία..

SERVICES/

Εκτίμηση Διαταραχής

Λεπτομερής αξιολόγηση των συμπτωμάτων σας και σχεδιασμός του εξατομικευμένου προγράμματος θεραπείας.

Συμβουλευτική αγωγή

Διαχείριση των διαταραχών ύπνου και προσωπική παρακολούθηση για one-on-one υποστήριξη.

Νυχτερινή Παρατήρηση

Παρατήρηση και αναλύση του ύπνο σας, συλλέγοντας πληροφορίες σχετικά με την εγκεφαλική σας δραστηριότητα, την αναπνευστική λειτουργία, τη μυϊκή λειτουργία και άλλες μεταβλητές, απαραίτητες για τη διάγνωση της πολυπλοκότητας της κάθε διαταραχής ύπνου.

Πρόγραμμα Θεραπείας

Ο ρόλος της ψυχολογικής υποστήριξης για τη θεραπεία των διαταραχών ύπνου έχει καθιερωθεί ως μέρος της ολοκληρωμένης προσέγγισης μας.

Εκπαίδευση

To Hotel δεσμεύεται για την πρόοδο στον τομέα της θεραπείας ύπνου μέσω της εκπαίδευσης των ιατρών,των τεχνολόγων ύπνου και της ευρύτερης κοινότητας.

Go! To Sleep Program

Ένα διαδραστικό αλγοριθμικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί από το εξειδικευμένο προσωπικό μας ως μια εναλλακτική λύση στην θεραπεία ύπνου.

FACILITIES/

ΔΙΑΜΟΝΗ

Σοφιστικέ υπηρεσίες πέντε αστέρων και πλήθος βολικών παροχών: δωμάτια διακριτικής πολυτέλειας με μονό κρεβάτι, απευθείας σύνδεση με τη ρεσεψιόν, ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο, κλιματισμός, έπιπλα και φωτιστικά διάσημων σχεδιαστών, κινηματογραφικό φως, άνετο λόμπι και εντυπωσιακή πισίνα.

ΔΩΜΑΤΙΑ & ΣΟΥΙΤΕΣ

133 δωμάτια, σουίτες και executive rooms μοναδικής ομορφιάς, απόλυτης ηρεμίας σε ένα εκπληκτικά οικείο και άνετο περιβάλλον για τη νύχτα.

ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Διαλέξετε μαζί με τον ειδικό μας, το πακέτο χαλάρωσης που σας ταιριάζει. Στέλνετε τα απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία στο [email protected] και εμείς θα σχεδιάσουμε το ειδικό πακέτο διαμονής που θα σας προφέρει έναν γαλήνιο ύπνο.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ

Αφήστε πίσω σας το άγχος της ημέρας απολαμβάνοντας μία δική σας επιλογή από το μενού της Υπηρεσίας Δωματίου, το μοναδικό μενού στον κόσμο που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, και αναζωογονηθείτε σε έναν από τους κοινόχρηστους χώρους του HOTEL.

ROOM SERVICE

Πάρτε τηλέφωνο στη reception και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα είναι αμέσως στη διάθεση σας να βοηθήσει.

LOUNGE BAR

Πιείτε μόνος(-η) το ποτό σας στην είσοδο του δημοφιλούς ξενοδοχείου μας ή με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και χαλαρώστε στους ήχους της απαλής μουσικής που έχει διαλέξει προσωπικά για σας ο ειδικός ύπνου του HOTEL.

SLEEP LOUNGE

Στην ταράτσα μας, κάντε μια νυχτερινή βουτιά στην πισίνα του HOTEL, πιείτε ένα cocktail στις chaises longues και απολαύστε το Αθηναϊκό ξημέρωμα στο Sleep Lounge μας. Στο ξενοδοχείο HOTEL πρωταγωνιστεί ο επισκέπτης, δηλαδή εσείς.

ART THERAPY

Θαυμάστε μερικά ξεχωριστά δείγματα της street-art στον εξωτερικό χώρο του HOTEL και απολαύστε ξεχωριστές δημιουργίες φωτογράφων και designers που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις υπηρεσίες μας.

PARKING

Παρέχετε ελεύθερος χώρος στάθμευσης στους πελάτες μας. Κατεβείτε τα σκαλιά του HOTEL και εκεί θα σας περιμένει το ζεστό και φιλόξενο προσωπικό μας.

YEARS

CITIES

EMPLOYEES

HAPPY CLIENTS